Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Den Haag

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Den Haag? HapjesAanHuis verzorgt uw catering voor, tijdens en na de feestdagen.

Gezamenlijk met de 65 aangesloten cateraars verzorgen wij door heel Nederland 7 dagen per week 365 dagen per jaar catering. Of het nu gaat om een hapjesplateau of een compleet bedrijfsfeest, wij kunnen met elkaar alles voor u verzorgen. Zo ook met de kerst.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Den Haag


HapjesAanHuis regio Den Haag verzorgt op 1ste en 2e kerstdag tot 18.00 uur de catering aan huis. Op alle andere dagen zijn wij tot 23.00 uur geopend.

In de tuincentra is de decembermaand al volop in beeld. Kerstversiering staan voor u klaar, maar hoe zit het met uw eigen voorbereidingen voor het kerstdiner? Gaat u dit jaar zelf aan de slag of gaat u HapjesAanHuis inschakelen? Het voordeel van HapjesAanHuis catering is het gemak ervan en de zekerheid van een exclusief en bijzonder kertsdiner. Bij ons bent u binnen een paar minuten klaar met de voorbereiding van uw kerstdiner.

Ook voor heerlijkheden op uw zakelijke kerstborrel kunt u bij ons aankloppen. Op de website kunt u in alle rust orienteren en eventueel meteen bestellen.

Wij zijn u van harte van dienst bij het slagen van uw kerstdagen.

Wij verzorgen de catering in onder andere Den Haag, 's Gavezande, Maasdijk, De Lier, Naaldwijk, Monster, Poeldijk, Wassenaar en Voorschoten. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw kunt u bij ons terecht.
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.