Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Delft

Voor, tijdens of na de kerstdagen iets bijzonders op tafel? HapjesAanHuis heeft gezamenlijk met 65 cateraars uit heel Nederland een overheerlijk assortimentvoor u samengesteld.

HapjesAanHuis regio Delft verzorgt op 1ste en 2e kerstdag tot 18.00 uur de catering aan huis. Op alle andere dagen zijn wij tot 23.00 uur geopend.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Delft


In de tuincentra is de decembermaand al volop in beeld. Kerstversiering staan voor u klaar, maar hoe zit het met uw eigen voorbereidingen voor het kerstdiner? Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes, overvolle supermarkten en verswinkeliers om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner, of gaat u catering bestellen bij HapjesAanHuis?

Gemak en kwaliteit is waarvoor u kiest als u HapjesAanHuis catering inschakelt. De voorbereidingen van uw kerstdiner zijn bij ons een kwestie van een paar stappen op onze website. Ook voor heerlijkheden op uw zakelijke kerstborrel kunt u bij ons aankloppen. Bekijk in alle rust de site even. U kunt direct bestellen en uw kerst catering snel regelen.

Onze chef´s zijn er klaar voor.

Wij verzorgen de catering in onder andere Schipluiden, Den Hoorn, Delft, Delfgauw, Berkel en Rodenrijs, Pijnacker, Nootdorp en  Maasland. Met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij ook geopend.
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.