Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Middelburg

Geen tijd of zin om voor, tijdens of na de feestdagen in de keuken te staan? HapjesAanHuis werkt samen met 65 cateraars door heel Nederland, zo ook bij u in de buurt. U kunt bij ons het assortiment online bekijken en online bestellen.

Krijgt u gasten met de kerstdagen? Dan wordt het tijd om eens na te denken over het kerstdiner. Gaat u zelf hollen en vliegen om uw gasten van iets lekkers te voorzien of gaat u dit jaar het kerstdiner laten cateren? Een belangrijk pluspunt is het gemak van HapjesAanHuis catering en de bewezen kwaliteit. Via het online catering bestel systeem van HapjesAanHuis catering bent u met een paar muisklikken klaar met de voorbereiding van uw kerstdiner. Gaat u een kerstborrel met uw zakenrelaties organiseren, dan kunnen wij ook van alles voor u betekenen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Middelburg


Bovenstaand kerst eten bestellen?

U kunt uw kerst eten bestellen door in het contactformulier aan te geven bij opmerkingen wat u wilt bestellen bij ons. U kunt ook een e-mail sturen naar info@hapjesaanhuis.nl Wij nemen telefonisch contact met u op om te bespreken wat u besteld heeft.

Wij verzorgen de catering in onder andere Renesse, Brouwershaven, Oosterland, Zierikzee, Westkapelle, Middelburg, Vlissingen, Arnemuiden, Koudekerke, Domburg en Veer. Met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij ook geopend.
Catering arrangementen - Hapjesaanhuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.