Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Utrecht

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Utrecht? HapjesAanHuis verzorgt voor, tijdens en na de kerstdagen uw catering. Gezamenlijk met 65 chef koks hebben wij een heerlijk kerstassortiment voor u bereid.

Wij serveren het gehele jaar ons cateringassortiment. Speciaal voor 1ste en 2e kerstdag hebben wij een apart kerstassortiment voorbereid voor u.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Utrecht


Inmiddels wordt het tijd om aandacht te geven aan het kerstdiner. De feestdagen staan immers voor de deur en dat wilt u ook niet zomaar voorbij laten gaan. Hoe gaat u het dit jaar regelen? Zelf aan de slag terwijl uw gasten genieten van uw inspanningen of gaat u Hapjes aan huis inschakelen? De bewezen kwaliteit, het gemak en de besparing in tijd zijn de pulspunten van HapjesAanHuis catering.

De voorbereidingen van uw kerstdiner zijn bij ons een kwestie van een paar stappen op onze website. Voor de zakelijke kerstborrel hebben wij ook van alles in huis. Via de website kunt u zien en lezen wat wij met kerst aanbieden en eventueel meteen bestellen. Wij helpen u graag bij het slagen van uw kerstdiner.

Vergeet vooral niet tijdig te reserveren!

Wij verzorgen de catering het gehele jaar in onder andere Utrecht, Maarssen, Hilversum, Zeist, Loosdrecht, Mijdrecht, Woerden, Nieuwegein en ijsselstein. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij geopend voor catering.


Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.