Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Zwolle

Bij HapjesAanHuis bent u aan het juiste adres voor uw catering voor, tijdens en na de feestdagen. Gezamenlijk met de 65 aangesloten cateringbedrijven hebben wij een overheerlijk kerstassortiment voor u samengesteld. Alle chef koks hebben hun ingrediënten secuur uitgezocht.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Zwolle

Voor dat u het weet is de decembermaand aangebroken. Weet u al wat u gaat doen met het kerstdiner? Of wordt het een kerstbuffet dit jaar? Gaat u zelf hollen en vliegen om uw gasten van iets lekkers te voorzien of gaat u dit jaar het kerstdiner laten cateren? Het voordeel van Hapjes aan huis catering is het gemak ervan en de zekerheid van een exclusief en bijzonder kerstdiner.

Uw kerstdiner of kerstbuffet in enkele stappen makkelijk bij ons online te bestellen.

Ook voor feestelijke hapjes voor de kerstborrel kunt u bij ons terecht. Op HapjesAanHuis kunt u rustig bekijken wat we aanbieden en bestellen.

Bekijk de site en bestel direct of neem telefonisch contact met ons op.


Wij staan voor klaar om u een prima kerstfeest (qua eten) te verzorgen.

Wij verzorgen de catering in onder andere Zwolle, Hattem, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, Mastenbroek, Kampen, Kamperveen, IJsselmuiden en Hattemerbroek. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw kunt u bij ons terecht voor uw catering.
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.