Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Deventer

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit de regio van Deventer? HapjesAanHuis verzorgt gezamelijk vanuit 65 keukens en culinaire chef koks uit heel Nederland uw;

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Deventer


Krijgt u gasten met de kerstdagen? Of moet u een kerstborrel of diner organiseren op het werk voor de feestdagen? Dan wordt het tijd om eens na te denken over wat u uw gasten wilt serveren. Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes, overvolle supermarkten en vers winkeliers? Om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner. Of gaat u catering bestellen bij HapjesAanHuis?

Een belangrijk pluspunt is het gemak van HapjesAanHuis en de bewezen kwaliteit. Binnen enkele minuten heeft u het gewenste kerstmenu samengesteld en online besteld. Gaat u een kerstborrel met uw zakenrelaties organiseren? Dan kunnen wij ook van alles voor u betekenen. Bekijk de site en bestel direct of neem telefonisch contact met ons op. U kunt ons bereiken via info@hapjesaanhuis.nl of het direct contactformulier.

Onze chef koks zijn er klaar voor!

Wij verzorgen de catering het gehele jaar door in de regio van Hellendoorn, Nijverdal, Rijssen, Enter, Delden, Haaksbergen, Diepenheim, Goor, Markelo en Holten. Ook met Sinterklaas en oud en nieuw staan wij voor u klaar.

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.