Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Huizen

Inmiddels wordt het tijd om aandacht te geven aan het kerstdiner. De feestdagen staan immers voor de deur en dat wilt u ook niet zomaar voorbij laten gaan. Hoe gaat u het dit jaar regelen? Zelf aan de slag terwijl uw gasten genieten van uw inspanningen of gaat u HapjesAanHuis inschakelen? Een belangrijk pluspunt is het gemak van Hapjes aan huis catering en de bewezen kwaliteit.

Wilt iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Huizen? HapjesAanHuis verzorgt uw voor, tijdens en na de feestdagen uw catering aan huis of op de zaak.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Huizen


Via het online catering bestelsysteem van HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar met de voorbereiding van uw kerst eten.

Ook voor heerlijkheden op uw zakelijke kerstborrel kunt u bij ons aankloppen. Zie, in alle rust, wat we op onze website allemaal te bieden hebben. 

Wij wensen u hele fijne en prettige feestdagen.

Wij verzorgen 365 dagen per jaar de catering in onder andere Huizen, Blaricum, Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg, Eemnes, Laren en Bikberge. Ook met de Pasen, Sinterklaas en Oud en Nieuw verzorgen wij de catering.
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.