Kerstdiner, Kerstbuffet, kersthapjes, Kerstbrunch. Catering regio Hoorn

Dit jaar geen keuken stress met de kerstdagen, maar toch eten op niveau? HapjesAanHuis is uw cateraar bij uitstek voor de komende feestdagen bij u aan huis in de regio Zwaag, Blokker, Enkhuizen en Wervershoof. Dankzij onze jarenlange ervaring en landelijke dekking is alles mogelijk op het gebied van catering.
Speciaal voor de komende feestdagen hebben de chefs van HapjesAanHuis een uitgebreid assortiment voor u verzonnen met voor een ieder wat wils.

In het assortiment vindt u onder andere Kerstbrunch, Kerstdiner en Warm Kerstbuffet, . Alles kunnen we aanpassen aan uw persoonlijkewensen en die van uw gasten. Zo hebben wij meerdere Kerstsalades, Kersthapjes plateau en warme en koude gerechten.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Hoorn


U kunt uw persoonlijke wensen online bestellen. Wij nemen, zodra wij uw bestelling of e-mail hebben ontvangen, persoonlijk contact met u op en alles tot in de puntjes met u door, zodat uw feestdagen niet meer stuk kunnen.

Wij verzorgen kerst catering onder andere in Venhuizen, Andijk, Hoog Karspel, Lutjebroek, Grootebroek, Bovenkarspel, Opperdoes en De Weere.

HapjesAanHuis met de kerst is een culinaire belevenis!

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.