Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Amstelveen

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit  Amstelveen? Gezamelijk met HapjesAanHuis verzorgt onze cateraar vanuit Amstelveen uw catering.

Op beide kerstdagen kunt u uw kerst eten zelf op komen halen. Wij hebben alles zo voor u voorbereid, dat u het alleen nog maar zelf hoeft uit te pakken en eventueel op te warmen. Hierbij geven wij u een uitgebreide handleiding, zodat het niet verkeerd kan gaan.

Bent u benieuwd wat wij serveren met de kerst in de regio van Amstelveen?

Bekijk hier het kerst catering assortiment in uw regio


Het wordt nu tijd om aandacht te geven aan het kerstdiner. De feestdagen staan immers voor de deur en dat wilt u ook niet zomaar voorbij laten gaan. Heeft u weleens overwogen om het kerstdiner te laten cateren? De bewezen kwaliteit, het gemak en de besparing in tijd zijn de pulspunten van HapjesAanHuis catering.

Met een paar stappen is uw kerstdiner of kerstbuffet besteld en kunt u op beide dagen alles ophalen vanuit ons filiaal in Amstelveen. Voor de zakelijke kerstborrel hebben wij ook van alles in huis. Bekijk de site en bestel direct of neem telefonisch contact met ons op 06-5233 5844.

Wij helpen u graag bij het slagen van uw kerstdiner.

Wij verzorgen de catering in onder andere: Amstelveen, Duivendrecht, Diemen, Ouderkerk a/d Amstel, Badhoevedorp, Schiphol, Aalsmeer,  Uithoorn, De Kwakel, Kudelstaart, Rijsenhout en Zwanenburg. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw staan wij voor u klaar. Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.