High tea vrijgezellenfeest Haarlem

High tea Haarlem

Wilt u een high tea catering bestellen in regio Haarlem? Onbezorgd genieten van allerlei heerlijke zoete en hartige hapjes? 

Hapjes aan Huis komt voor elke gelegenheid bij elke locatie de catering verzorgen. Of het nu om een verjaardag gaat of om een feestdag, wij serveren 365 dagen per jaar onze lekkernijen vanaf 10 personen.

Onze arrangementen zijn voorzien van zoetige en hartige zaligheden en kunt u eventueel aanpassen naar uw eigen wensen.

Bekijk hier ons assortiment en bestel direct online

High tea Haarlem

High tea referentie

Onlangs hebben wij voor een vrijgezellenfeest een high tea verzorgd voor Leigh Moison uit Haarlem. Zij schreef ons het volgende:

"Wij hebben ontzettend genoten van de high tea! Alles was lekker vers, genoeg variatie, lekkere thee smaakjes erbij, kortom helemaal top! Vooral de sandwiches met zalm vielen zeer goed in de smaak. Alles was netjes op tijd en echt ontzettend fijn dat alles opgehaald word wanneer het uitkomt. Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar. Het was een gezellig en heerlijk begin van ons vrijgezellenfeestje!"

Een high tea bestellen?

Bekijk ons high tea assortiment. maak uw keuze en bestel direct online. Staat uw keuze er niet tussen heeft u andere wensen of budget? Geen probleem. Wij maken graag een voorstel geheel naar uw wensen. Vraag hier uw high tea offerte aan.

High tea catering HaarlemBel ons: 06-5233 5844

blauw-vinkje-symbool Catering voor ieder budget
blauw-vinkje-symbool Dagvers vanuit 65 keukens
blauw-vinkje-symbool Traditioneel en culinair
blauw-vinkje-symbool Beste prijs / kwaliteit
blauw-vinkje-symbool Eenvoudig online bestellen

HAH - Bekijk hier het assortiment

                          Referenties>>>

 

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.