Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Helmond

Voor dat u het weet is de decembermaand aangebroken. Weet u al wat u gaat doen met het kerstdiner? Wordt het een kerstbuffet dit jaar? Heeft u weleens overwogen om het kerstdiner te laten cateren? Het gemak van HapjesAanHuis is dat u geen boodschappen hoeft te doen en urenlang voorbereidingen moet treffen om het kerstdiner te laten slagen.

Of gaat u liever voor een luxueus kerstbuffet? Bij HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Helmond


Catering laten bezorgen op uw bedrijf voor bijvoorbeeld de kerstborrel kan ook. Wij verzorgen 365 dagen per jaar catering door het hele land. Op HapjesAanHuis kunt u rustig bekijken wat we aanbieden en bestellen.

Voorwaarden:

Wegens de drukte stellen wij op 1ste en 2e kerstdag een aantal voorwaarden.
  1. Alle bestellingen voor Kerstavond, 1ste en 2de kerstdag moeten binnen zijn op 17 December 2012 (dit omdat bestellen heel lastig is, en er een weekend voor zit.)
  2. Na 17 december kan het enkel in overleg.....en op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd.
  3. Voor oud en nieuw dienen de bestellingen binnen te zijn voor 27 december.
  4. Op deze dagen zullen wij alles via een vaste route uitrijden. Wij overleggen met u welk tijd u en ons het beste uitkomt.
  5. Wij bezorgen en halen alle materialen op beide dagen tot +/- 14:00 uur. Hierna is bezorgen helaas niet meer mogelijk.

Hoe leveren wij dan het eten?

Wij leveren alle gerechten koud op schalen en in vacuümverpakkingen!
In de keuken bereiden wij alles en doen al het eten wat u dient op te warmen in een vacuümverpakking, om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te houden.

Team HapjesAanHuis wenst u een fijne kerst.

Wij verzorgen de catering het gehele jaar in onder andere Someren, Asten, Lierop, Mierlo, Helmond, Lieshout, Beek en Donk, Bakel, Milheeze, Deurne, Liessel en Gemert. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij geopend.
Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.