Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Eindhoven

Wilt u catering bestellen voor, tijdens of na de feestdagen? Met de chef koks van HapjesAanHuis zet u iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Eindhoven.

HapjesAanHuis verzorgt voor- en na de feestdagen het assortiment wat u op de website vindt.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Endhoven


Voorwaarden:

Wegens de drukte stellen wij op 1ste en 2e kerstdag een aantal voorwaarden.
  1. Alle bestellingen voor Kerstavond, 1ste en 2de kerstdag moeten binnen zijn voor 17 December (dit omdat bestellen heel lastig is, en er een weekend voor zit.)
  2. Na 17 december kan het enkel in overleg.....en op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd.
  3. Voor oud en nieuw dienen de bestellingen binnen te zijn voor 27 december.
  4. Op deze dagen zullen wij alles via een vaste route uitrijden. Wij overleggen met u welk tijd u en ons het beste uitkomt.
  5. Wij bezorgen en halen alle materialen op beide dagen tot +/- 14:00 uur. Hierna is bezorgen helaas niet meer mogelijk.

Hoe leveren wij dan het eten?

Wij leveren alle gerechten koud op schalen en in vacuümverpakkingen!
In de keuken bereiden wij alles en doen al het eten wat u dient op te warmen in een vacuümverpakking, om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te houden.

Algemeen


Nog een paar weken en het is alweer 2012. De gezellige wintermaand staat voor de deur en dus tijd om na te denken over uw kerstdiner, kerstbuffet of kerstborrel. U kunt natuurlijk zelf gaan kokkerellen, maar u kunt ook catering bestellen bij HapjesAanHuis. Een makkelijke en zorgeloze optie, waarmee u kwaliteit in huis haalt.

Binnen enkele minuten heeft u het gewenste kerstmenu samengesteld en besteld. Voor de zakelijke kerstborrel hebben wij ook van alles in huis. Via de website kunt u zien en lezen wat wij met kerst aanbieden en eventueel meteen bestellen. Wij wensen u alvast prettige feestdagen.

Wij verzorgen de catering 365 dagen per jaar in de regio van Oirschot, Son, Breugel, Nuenen, Geldrop, Eindhoven, Veldhoven, Mierlo en Aals. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij geopend. Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.