Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Valkenswaard

Wilt u uw buffet, hapjes, high tea of complete catering bestellen voor, tijdens of na de feestdagen bij een uitstekende cateraar? Met de chef koks van HapjesAanHuis zet u iets bijzonders op tafel.

HapjesAanHuis verzorgt het gehele jaar de catering vanuit 65 keukens door heel Nederland. 65 vertrouwde chef koks maken dagelijks heerlijke lunches, hapjes en buffetten voor elke gelegenheid. Zo ook met de kerstdagen.

HapjesAanHuis verzorgt voor en na de feestdagen het assortiment wat u op de website vindt. In de regio Valkenswaard hebben wij een heel mooi kerstassortiment uitgewerkt voor 1ste en 2e kerstdag.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Valkenswaard


Voorwaarden:

Wegens de drukte stellen wij op 1ste en 2e kerstdag een aantal voorwaarden.

  1. Alle bestellingen voor Kerstavond, 1ste en 2de kerstdag moeten binnen zijn op 17 December 2012 (dit omdat bestellen heel lastig is, en er een weekend voor zit.)
  2. Na 17 december kan het enkel in overleg.....en op basis van beschikbaarheid worden gereserveerd.
  3. Voor oud en nieuw dienen de bestellingen binnen te zijn voor 27 december.
  4. Op deze dagen zullen wij alles via een vaste route uitrijden. Wij overleggen met u welk tijd u en ons het beste uitkomt.
  5. Wij bezorgen en halen alle materialen op beide dagen tot +/- 14:00 uur. Hierna is bezorgen helaas niet meer mogelijk.

Hoe leveren wij dan het eten?

Wij leveren alle gerechten koud op schalen en in vacuümverpakkingen!
In de keuken bereiden wij alles en doen al het eten wat u dient op te warmen in een vacuümverpakking, om zo de versheid te waarborgen. U kunt alle gerechten au bain marie opwarmen. Wij leveren er alle nodige materiaal bij om alle gerechten warm te houden.

Wij wensen u een hele fijne december maand.

Algemeen

De feestdagen en de sinten zijn weer in aantocht. Kerst en oud en nieuw staan weer voor de deur en dus tijd om na te denken over de kerstborrel, het kerstbuffet en het kerstdiner. Gaat u dit jaar zelf aan de slag of gaat u HapjesAanHuis inschakelen? Met HapjesAanHuis catering kiest u voor gemak, kwaliteit en exclusiviteit. Voor hapjes, buffetten in kerstsfeer en het kerstdiner bent u bij ons met een paar muisklikken klaar.

Zoekt een cateraar die de kerstborrel op de zaak komt doen? U besteld het gemakkelijk via HapjesAanHuis catering. Op de website kunt u in alle rust oriënteren en eventueel meteen bestellen. De medewerkers van Hapjes aan huis zijn u graag van dienst.

Wij verzorgen de catering in onder andere Reusel, Bladel, Hoogeloon, Vessem, Veldhoven, Waalre, Valkenswaard, Heeze, Leende, Westerhoven. Bergeyk, Luyksgestel, Riethoven, Steensel en Eersel. Ook met Sinterklaas en Oud en Nieuw staan wij voor u klaar.
Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.