Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Catering van Hapjes en Salades regio Heerlen

Wilt u dit jaar uw kerst eten uitbesteden aan een kwaliteit cateraar? HapjesAanHuis werkt samen met de betere cateringbedrijven van Nederland. Gezamenlijk met 65 chef koks hebben wij een overheerlijk kerstassortiment voor u samengesteld. Uit de regio van  Heerlen worden alle ingrediënten dagvers bereid en bezorgt op beide kerstdagen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Heerlen


2012 staat voor de deur en dus komen de kerstdagen eraan. Gezellig met de familie het jaar doornemen, spelletjes doen en een kerstmarkt bezoeken. Maar heeft u al iets gedaan aan het kerstdiner? U kan ervoor kiezen om de hele dag in de keuken te verblijven, of u laat dat de cheffs van HapjesAanHuis catering voor u doen.

Een belangrijk pluspunt is het gemak van HapjesAanHuis catering en de bewezen kwaliteit. Via het online catering bestelsysteem van HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar met de voorbereiding van uw kerstdiner. Heeft u een bedrijfsfeest of zakelijke kerstborrel dan hebben we mooie kerstarrangementen voor u samengesteld.

Neem een kijkje op de website en besteld direct. Bellen kan natuurlijk ook.

Wij staan voor klaar om u een prima kerstfeest (qua eten) te bezorgen.

Wij verzorgen het gehele jaar de catering in de regio van Meerssen, Ransdaal, Voerendaal, Nuth, Hoensbroek, Geleen, Schinveld, Brunssum, Landgraaf, Kerkrade, Heerlen en Sittard. Met Sinterklaas en oud en nieuw zijn wij ook geopend
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.