Kerstbrunch, Kerstborrel, Kerstdiner, Kerstbuffet en hapjes met salades Catering regio Stadskanaal

Geen tijd of zin om dit jaar in de keuken te staan rond de feestdagen? Of bent u uitgekozen om dit jaar de catering op zaak of aan huis te bestellen? De chefs van HapjesAanHuis hebben ook dit jaar weer een overheerlijk kerstassortiment uitgewerkt.

HapjesAanHuis werkt samen met 65 cateringbedrijven door heel Nederland. Door de landelijke samenwerking kunnen wij alles door heel Nederland verzorgen voor u. Zo ook in de regio van Stadskanaal.

Onze chef koks hebben voor elke tijdstip van de dag kerst eten voor u uitgewerkt, welke u online kunt bekijken en bestellen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Stadskanaal


Zodra wij uw bestelling hebben ontvangen, nemen wij altijd persoonlijk contact met u op om alles te bespreken. Komt u er niet uit of wilt u iets aanpassen in het assortiment? Bel of mail dan naar info@hapjesaanhuis.nl wij bespreken graag alles telefonisch met u om er een gezellige dag van te maken.

Onze chef koks komen de catering verzorgen in de regio van Stadskanaal, Vlagtwedde, Sellingen, Ter apel, Tweede Exloermond, Borger, Nieuw Buinen en Gasselternijveen.

HapjesAanHuis staat het gehele jaar klaar voor uw catering!

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.