Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Zutphen

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit  Zutphen. De chef koks van HapjesAanHuis verzorgen uw kerst eten in Zutphen en omstreken.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Zutphen


Belangrijke informatie

Het kerstmenu wordt compleet voorbereid bij u geleverd tijdens de kerst.

Wij bereiden alles zo dat u het slechts nog op bord hoeft te leggen. Alleen de soep en het hoofdgerecht behoeven nog warm gemaakt te worden.

Hiervoor krijgt u een gebruiksaanwijzing meegeleverd. U heeft geen bijzondere materialen nodig: een oven en een fornuis volstaan.

Bezorging:
Wij bezorgen de bestelde gerechten op 24 of 25 december. Hiervoor rekenen wij € 15,-.
 
Geen bezorgkosten:
Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is het kerstpakket bij ons ophalen op 24 of 25 december, u kunt dan direct een fles witte of rode wijn uitkiezen als kerst geschenk.

In de tuincentra is de decembermaand al volop in beeld. Kerstversiering staan voor u klaar, maar hoe zit het met uw eigen voorbereidingen voor het kerstdiner? Gaat u vele uren besteden aan denken, boodschappenlijstjes, overvolle supermarkten en vers winkeliers om vervolgens de hele dag bezig te zijn met het kerstdiner, of gaat u catering bestellen bij HapjesAanHuis?

Het gemak van ons cateringbedijf is dat u geen boodschappen hoeft te doen en urenlang voorbereidingen moet treffen om het kerstdiner te laten slagen. Uw kerstdiner of kerstbuffet is in enkele stappen makkelijk online te bestellen.

Heeft u een bedrijfsfeest of zakelijke kerstborrel? Hiervoor hebben wij mooie kerstarrangementen voor u samengesteld. Op de website kunt u in alle rust oriënteren en eventueel meteen bestellen.

Wij verzorgen de catering het gehele jaar in de regio van Steenderen, Ruurlo, Borculo, Lochem, Laren, Gorssel, Epse, Eefde, Warnsveld en Zutphen.

De medewerkers van HapjesAanHuis zijn u graag van dienst.

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.