Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Tiel

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Tiel. Verras uw gasten thuis, met een fantastisch 3 of 4 gangen kerstdiner, een compleet kerstbuffet of lekkere hapjes en salades, alles bereid door de chef koks van Hapjes aan huis.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Tiel


Algemeen


Nog een paar weken en het is alweer oud en nieuw. De gezellige wintermaand staat voor de deur en dus tijd om na te denken over uw kerstdiner, kerstbuffet of kerstborrel. U kunt natuurlijk zelf gaan kokkerellen, maar u kunt ook catering bestellen bij HapjesAanHuis.

Het gemak van HapjesAanHuis is dat u geen boodschappen hoeft te doen en urenlang voorbereidingen moet treffen om het kerstdiner te laten slagen. Of gaat u liever voor een luxueus kerstbuffet? Bij HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar. Op uw bedrijf kerst catering laten verzorgen regelen wij graag. In alle rust kunt u op onze website onze kerstarrangementen bekijken en bestellen.

Wij helpen u graag bij het slagen van uw kerstdiner.

Wij verzorgen de catering in onder andere Maurik, Lienden, Kesteren, Opheusden, Ochten, Tiel, Varik, Ophemert en Zoelen.

Kerstdiner - KerstBrunch - HapjesAanHuis
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.