Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Nijmegen

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit Nijmegen. De chef koks van HapjesAanHuis verzorgen uw kerst eten in Nijmegen en omstreken.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Nijmegen


Sinterklaas en de feestdagen zijn weer in aantocht. Kerst en oud en nieuw staan weer voor de deur en dus tijd om na te denken over de kerstborrel, het kerstbuffet en het kerstdiner. Zou het niet iets zijn om het kerstdiner te laten cateren door HapjesAanHuis catering? Het voordeel van ons cateringbedrijf is het gemak ervan en de zekerheid van een exclusief en bijzonder kertsdiner. Voor hapjes, buffetten in kerstsfeer en het kerstdiner bent u bij ons met een paar muisklikken klaar.

Gaat u een kerstborrel met uw zakenrelaties organiseren? Dan kunnen wij ook van alles voor u betekenen. Via de website kunt u zien en lezen wat wij met kerst aanbieden en u kunt meteen online bestellen.

Wij wensen u alvast prettige feestdagen.

Wij verzorgen het gehele jaar door de catering in onder andere Weurth, Ooij, Millingen aan de Rijn, Leuth, Berg en Dal, Groesbeek, Milsbeek, Gennep, Heijen, Mook, Molenhoek, Malden, Nijmegen, Cuijk en Beers.

Onze medewerkers staan voor u klaar met de kerst!


| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.