Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Ede

Tijdens uw kerstborrel of kerstdiner iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Ede? HapjesAanHuis verzorgt samen met 65 chef koks uit heel Nederland vanuit 65 keukens uw catering.

Voor de komende feestdagen hebben de culinaire breinen van HapjesAanHuis een heerlijkeKerstbrunch, een  Warm Kerstbuffet en 3 gangen Kerstdiner voor u uitgewerkt. Daarnaast serveren wij ook huisgemaakte Kerstsalades en Kersthapjes plateaus tijdens uw kerstborrel of voor aanvang van uw diner.

U kunt uw kerstdiner of kerstbuffet zelf samenstellen met heerlijke warme gerechten. Na het eten bieden wij ook de mogelijkheid om uw gasten een heerlijk Kerst dessert te serveren.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Ede


Voordat u het weet is de decembermaand aangebroken. Weet u al wat u gaat doen met het kerstdiner. Of wordt het een kerstbuffet dit jaar? U kunt natuurlijk zelf gaan kokkerellen, maar u kunt ook catering bestellen bij HapjesAanHuis. Een belangrijk pluspunt is het gemak van HapjesAanHuis en de bewezen kwaliteit. Of gaat u liever voor een luxueus kerstbuffet?

Bij HapjesAanHuis besteld u uw eten met een paar muisklikken!

Zoekt u een cateraar die de kerstborrel op de zaak komt verzorgen? Dan regelt u het gemakkelijk via HapjesAanHuis catering. In alle rust kunt u op onze website ons kerstassortiment bekijken en bestellen. Wij zijn u van harte van dienst bij het slagen van uw kerstdagen.

Het gehele jaar verzorgen wij de catering in de regio van Lunteren, Harskamp, Otterlo, Ede, Bennekom en Wageningen. Ook tijdens Sinterklaas en Oud en Nieuw kunt u bij ons terecht. 
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.