Kerstbrunch, Kerstdiner, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Arnhem

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit de regio van Arnhem? HapjesAanHuis verzorgt o.a. uw Kerstbuffet, Kerstbrunch, Kerst Catering, Kersthapjes of Kerstdiner in Arnhem en omstreken.

De feestdagen en sinterklaas zijn weer in aantocht. Kerst en oud en nieuw staan weer voor de deur en dus tijd om na te denken over de kerstborrel, het kerstbuffet en het kerstdiner. Gaat u dit jaar zelf aan de slag of gaat u Hapjes aan huis inschakelen? Het gemak van HapjesAanHuis is dat u geen boodschappen hoeft te doen en urenlang voorbereidingen moet treffen om het kerst eten te laten slagen.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Arnhem


Kiest u liever voor een luxueus kerstbuffet?

Bij HapjesAanHuis bent u met een paar muisklikken klaar. Ook voor feestelijke kersthapjes en kerstsalades voor de kerstborrel kunt u bij ons terecht. Bekijk de site en bestel direct of neem telefonisch contact met ons op. Het team van Hapjes aan huis staat graag voor u klaar.

Wij verzorgen het gehele jaar door de catering in de regio van Velp, Westervoort, Huissen, Arnhem, Oosterbeek, Doorwerth, Heelsum, Renkum en Wolfheeze.

Onze chef koks staan voor u klaar met de feestdagen!

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.