Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Heerenveen

Met de kerstdagen iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit regio Heerenveen? Gezamenlijk met 65 chef koks uit heel Nederland verzorgen wij op HapjesAanHuis de kerst catering. Dit jaar heeft een ruime keuze uit onder andere:

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Heerenveen


Inmiddels wordt het tijd om aandacht te geven aan het kerstdiner. De feestdagen staan immers voor de deur en dat wilt u ook niet zomaar voorbij laten gaan. Gaat u zelf hollen en vliegen om uw gasten van iets lekkers te voorzien of gaat u dit jaar het kerstdiner laten cateren?

Met HapjesAanHuis catering kiest u voor gemak, kwaliteit en exclusiviteit. Binnen enkele minuten heeft u het gewenste kerstmenu samengesteld en besteld. Heeft u een bedrijfsfeest of zakelijke kerstborrel? Dan hebben wij mooie kerstarrangementen voor u samengesteld. Bekijk in alle rust de site even. U kunt direct bestellen en uw kerst catering snel regelen.

Team Hapjes aan huis wenst u in ieder geval een fijne kerst.

Wij verzorgen de catering het gehele jaar in de regio van Akkrum, Oldeboorn, Gorredijk, Donkerbroek, Haule, Haulerwijk, Oosterwolde, Appelscha, Wolvega en Heerenveen. Met Sinterklaas en Oud en Nieuw zijn wij ook geopend.
| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.