Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Almere

Krijgt u gasten met de kerstdagen? Of bent u degene die het eten mag verzorgen op de zaak voor of na de feestdagen? Dan wordt het tijd om eens na te denken hoe u dat gaat regelen. Gaat u zelf hollen en vliegen om uw gasten van iets lekkers te voorzien of gaat u dit jaar het kerst eten laten verzorgen door een cateringbedrijf?

Wilt u iets bijzonders op tafel via een uitstekende cateraar uit Almere. HapjesAanHuis verzorgt 365 dagen per jaar catering in de regio. Voor en na de feestdagen kunt u een keuze maken uit ons standaard assortiment. Op 1ste en 2e kerstdag hebben onze chef koks een speciaal kerstassortiment voor u samengesteld.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Almere


De bewezen kwaliteit, het gemak en de besparing in tijd zijn de pulspunten van HapjesAanHuis catering. De voorbereidingen van uw kerstdiner zijn bij ons een kwestie van een paar stappen op onze website.

Zoekt u een cateraar die de kerstborrel op de zaak komt verzorgen? U regelt u het gemakkelijk via HapjesAanHuis catering. Op de website kunt u in alle rust oriënteren en meteen bestellen.

Team HapjesAanHuis wenst u in ieder geval een fijne kerst.

Wij verzorgen de catering in onder andere Almere stad, Almere haven en Almere centrum. Ook met Pasen, Sinterklaas en Oud en Nieuw verzorgen wij catering in de regio.

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.