Kerstdiner, Kerstbrunch, Kerstbuffet, Hapjes en Salade Catering regio Meppel

Nog een paar weken en het is alweer oud en nieuw. De gezellige wintermaand staat voor de deur en dus tijd om na te denken over uw kerstdiner, kerstbuffet of kerstborrel. Hoe gaat u het dit jaar regelen? Zelf aan de slag terwijl uw gasten genieten van uw inspanningen of gaat u Hapjes aan huis inschakelen?

Het gemak van HapjesAanHuis is dat u geen boodschappen hoeft te doen en urenlang voorbereidingen moet treffen om het kerstdiner te laten slagen. De voorbereidingen van uw kerstdiner zijn bij ons een kwestie van een paar stappen op onze website.

Bekijk hier het kerst catering assortiment in de regio Meppel


Wilt u op uw bedrijf kerst catering laten verzorgen? Dat regelen wij graag. Via de website kunt u zien en lezen wat wij met kerst aanbieden en eventueel meteen bestellen.

Voor 1ste en 2e kerstdag hebben wij een speciaal kerstassortiment uitgewerkt. Samen met onze 65 chef koks bereiden wij door heel Nederland een heerlijk kerstmenu.

Met een paar stappen is uw kerstdiner of kerstbuffet besteld en wordt op de dag bij u thuis afgeleverd.

Wij helpen u graag bij het slagen van uw kerstdiner.

Wij verzorgen de catering 365 dagen per jaar in onder andere Diever, Dwingeloo, Hoogeveen, Zuidwolde, Staphorst, Meppel, Nijeveen en Havelte.

| In de media | FAQ | Bezorgkosten | Contact | Winkelwagen
.